Khusus Kepada Anda Yang Sentiasa Risau Bila Berhadapan Cermin..

Anda Mengalami EKZEMA Di Badan Anda?

Kulit Badan Selalu GATAL Dan Naik RUAM?

JERAWAT sering Tumbuh Di BADAN Mengakibatkan Rasa TIDAK SELESA

Akibat Daripada Masalah Di Atas..Anda Merasakan Bahawa:-

 • Badan Berbau Semacam Sebab EKZEMA Di Badan Bertompok-tompok. Orang Sekeliling Jauhkan Diri Dari Anda Tanpa Sedar.
 • Banyak RUAM Mula Timbul-timbul, Di Bahagian Leher, Di Bahagian Pelepat Kaki Dan Tangan. Ruam Tersebut Ketara Kelihatan Dan Mudah Orang Nampak. Anda Perlu Pakai Baju Yang Besar Supaya Dan Sembunyikan RUAM Tersebut.
 • Sedang Sedap Berborak-borak, Anda Menggaru-garu Tangan Sebab Dah Tak Boleh Tahan Gatal. Bukan Setakat Tangan, Kadang-kadang Tangan Menggaru Di Bahagian Belakang Badan. Anda Dah Tak Kisah Orang Dekat Depan Anda. Yang Penting Sedap Menggaru Dan Lega.
 • Anda TIDAK SELESA Untuk Membuat Kerja. Baru Jer Lepas Menggaru Dah Rasa Gatal Balik. Anda Tidak Dapat Nak Fokus Kepada Urusan Kerja. Produktiviti Menurun Dan Orang Anggap Anda Selekeh Tidak Mandi.
 • Kulit HITAM Di Bahagian-bahagian Lipat. Terutama Pada Ibu Mengandung Dan Lepas Bersalin Serta Pada Mereka Yang Berat Berlebihan. 

Anggap MASALAH anda Sudah SELESAI Kerana Apa Yang Bakal Anda Perolehi Adalah FORMULASI Kajian Penyelidikan Daripada Penyelidik UIA Melegakan Dan Merawat Ekzima Dan Jerawat Dengan Selamat Dan Yakin..Sila BACA SEKARANG!.   

Tahukah Anda?

Ekzema ialah sejenis penyakit kulit yang menyebabkan radang, gatal, kering, menggelupas, kemerahan dan bersisik. 

Penyakit ini ada kaitan dengan tindakbalas hipersensitif pada bahagian kulit, iaitu organ terbesar pada tubuh manusia. 

Kesan penyakit ini pada kanak-kanak boleh dilihat pada bahagian lutut, pelipat siku, atas punggung, buku lali, belakang telinga, muka dan kulit kepala, manakala pada orang dewasa, ia lebih ketara di belakang lutut dan pelipat siku.

Penyakit ini boleh dihidapi pelbagai lapisan umur, termasuk kanak-kanak. Biasanya ia lebih banyak dihidapi kanak-kanak berusia kurang dua tahun. Ekzema adalah masalah kesihatan yang ada kaitan dengan penyakit genetik (diwarisi dari ibu bapa).

Jika seorang ahli keluarga mempunyai ekzema, asma atau alahan rhinitis, (alahan pada debunga), anak anda ada peluang besar untuk turut mengalaminya, sesetengah yang ada ekzema turut mendapat asma atau alahan rhinitis.

Beberapa faktor boleh merangsang serangan ekzema iaitu :-  

 • Cuaca yang terlalu panas
 • Kulit terlalu kering
 • Alahan makanan
 • Keradangan akibat sabun, bahan pencuci, fabrik dan bahan kimia lain.
 • Alahan pada habuk rumah, debunga atau bulu haiwan.
 • Jangkitan virus dan bakteria

Jerawat juga merupakan sejenis penyakit kulit yang kronik yang terjadi di dalam lapisan kulit.

 • Berpunca disebabkan oleh ketidak seimbangan hormon, persekitaran, dan tekanan
 • Tidak berjangkit dengan sentuhan dan boleh dihidapi secara turun-temurun
 • Tumbuh apabila liang kulit atau liang roma yang tersumbat dan memerangkap kotoran

Memperkenalkan

BODY SOLUTION SOAP merupakan sejenis sabun yang mampu merawat dan menghilangkan masalah badan terutamanya JERAWAT dan EKZEMA.

Sabun pertama di Malaysia yang diformulasikan dengan 100% herba semulajadi bergred makanan. Keluaran terbaru hasil penyelidikan R&D daripada Prof. Madya Dr. Norazlanshah Hazali telah pun dipasarkan. Sabun ini dirumus khas daripada herba yang berkualiti tinggi yang bertindak mencuci dengan lembut, menyegarkan dan mengurangkan kerengsaan terutamanya kepada kulit yang mempunyai masalah ekzema dan berjerawat. Ia juga membantu dalam merawat kulit sensitif / ekzema/ berjerawat secara semulajadi. Pati minyak serai asli ditambah untuk kesan yang menyegarkan pada badan

5 Keistimewaan Body Solution Soap

 • Anti-ekzima
 • Anti-jerawat
 • 100% Herba Semulajadi
 • Bebas Bahan Kimia
 • Tidak Bertoksik / Beracun

Sabun ini sesuai kepada semua peringkat umur sama ada lelaki atau perempuan yang mengalami masalah kulit ekzema, masalah jerawat pada badan yang melampau, kulit gelap akibat hormon. Sekiranya anak-anak termakan sabun ini, jangan risau body solution soap tidak memabukkan kerana sabun ini tidak beracun pada badan ( bergred makanan)

Kandungan Di Dalam Body Solution Soap

Body Solution Soap Mengandungi Beras, Pulut Hitam, Pulut Putih, Temu Lawak, Kunyit, Kulit Kayu Manis, Akar Wangi Dan Lemongrass EO.

KUNYIT- antiseptik dan antibakteria untuk kulit, mengurangkan bengkak, merawat luka kecil, lebam.

TEMU OR TEMULAWAK merawat penyakit kulit seperti ekzema, gatal2, dan jerawat halus. Membersihkan serta menghaluskan kulit.

KULIT KAYU MANIS, untuk melancarkan peredaran darah, antiseptik, mengurangkan parut, melegakan gatal kulit, dan merawat jerawat

AKAR WANGI digunakan untuk menghilangkan masalah bau badan, serta digunakan sebagai scrub untuk membersihkan serta menghaluskan kulit

Cara Penggunaan Body Solution Soap

 • Bilaskan Badan Dan Sabun Dengan Sedikit Air.
 • Gosok Keseluruhan Bahagian Badan Dan Biarkan Seketika
 • Basuhkan Badan Menggunakan Air Bersih
 • Gunakan Sabun Sekurang-kurangnya 2 Kali Sehari (Pagi Dan Malam).

Apa Kata Mereka Selepas Menggunakannya

Cara Untuk Memiliki Body Solution Soap

Sila PICIT dengan SEGERA butang tempahan dan anda bakal terima kupon diskaun 20%

Seperti yang anda tahu, Body Solution Soap merupakan produk yang premium dan ekslusif untuk menyelesaikan masalah EKZEMA dan JERAWAT. Proses kajian penyelidikan dan pembangunan yang menelan kos tinggi bagi menghasilkan mutu produk yang berkualiti sudah tentu harga jualan SEPATUTNYA berharga melebihi RM159 sekotak

Kami berikan harga jualan mampu milik supaya anda dapat memiliki kulit muka yang anda idamkan dengan kadar segera. Anda hanya perlu melaburkan sejumlah

RM159

RM129

RM109

RM90 Sekotak

(Kos Penghantaran RM10)

Satu nilai yang sangat kecil jika dibandingkan dengan keadaan kulit badan bakal anda perolehi nanti di mana masalah gatal-gatal ekzima dan jerawat akibat resdung dapat di atasi.

Sukar Nak Laburkan RM100?..Nak Lagi Murah?..Tekan Butang Tempahan Sekarang!!..Anda Bakal Menerima Potongan Diskaun.

Anda Perlu Bertindak Segera

Kami tahu anda sangat memerlukan “Body Solution Soap” Jika tidak, anda tidak akan mampu dan membazirkan masa membaca sehingga ke bahagian ini.

Sekeliling kita, antara kita kenal atau tidak, pasti kita mendengar ada sahaja orang yang merungut kulit badan gatal-gatal sebab ekzema. Ada yang merendah diri dan menyisihkan diri daripada berjumpa dengan orang sebab malu dan segan.

Miliki Body Solution Soap anda Sekarang!..Kembalikan kulit badan yang anda idamkan dan kembali yakin bersama orang sekeliling.

#p/s:  Kebanyakan orang rasa tertekan apabila badan mereka mempunyai masalah ekzema. Sentiasa menggaru dan tidak selesa bila berada di luar atau dalam rumah. 

#p/p/s:  Sekarang keputusan terletak pada anda. Adakah anda rasa Body Solution Soap dapat membantu menyegarkan kulit badan yang anda idamkan.

#p/p/p/s: Anda perlu bertindak segera kerana stok sangat-sangat terhad. Anda perlu menunggu jika stok sudah kehabisan. Dan anda mungkin kehilangan potongan diskaun sekiranya anda tidak melakukan tindakan segera..

Anda NAK Body Solution Soap PERCUMA?

Mohon SHARE Halaman Ini Di Laman Sosial Anda

Share Dan Berpeluang Memiliki Body Solution Soap Bernilai RM90

Kami Akan Memberi PERCUMA 1 Kotak Body Solution Soap Bernilai RM90 Kepada Mereka Yang Mendapat Jumlah "LIKE" Sebanyak 50 Dan Jumlah "SHARE" Dari Post Anda Sebanyak 10.

Emelkan Kepada Kami Bila Sudah Cukup 50 LIKE & 10 SHARE Ke admin@jelitaayu.com Untuk Penghantaran Triple-T Dengan Pantas. Pastikan Anda Berikan Link Post Untuk Kami Buat Semakan

Azzur Global Enterprise (002173651-W)

© Hakcipta Terpelihara 2016 - www.jelitaayu.com

Share This

Info Ini Bermanfaat?

Share Post Ini..Membantu Mereka Yang Sedang Pening Kepala Mencari Alternatif Terkini..